Podelitev priznanj za Sportstil Cup in državno prvenstvo 2014

Podelitev za Sportstil ter državno 2015V četrtek 5. novembra je v prostorih AMZS-ja v Ljubljani potekala svečana podelitev priznanj voznikom pokalnega tekmovanja Sportstil CUP ter voznikom državnega prvenstva za leto 2015.

 

Podelitev za Sportstil ter državno 2015Podelitev je vodil nam zelo znani ljubitelj kartinga, g. Vanja Gorišek, ki je pozdravil tekmovalce in ostale spremljevalce, predvsem pa naše sosede dirkače in vsem čestital za dosežene uspehe. Poudaril je tudi, da na letošnje svetovno prvenstvo na Portugalsko odide nekaj več tekmovalcev kot ponavadi, saj so bile kategorije DD2 to sezono zelo dobro zastopane. Prav tako se je dotaknil najmlajših, saj je v sezoni vozilo največ dirkačev, ki so bili po letih najmlajši in kar naj bi bil smisel tega pokalnega prvenstva.

Sledila je podelitev priznanj vsem udeležencem ter pokalov za najboljše tri v posamezni kategoriji. Podelili so tudi priznanja ter kristalne pokale s strani AMZS. V Rotax Junior, Senior, DD2 in DD2 Masters so prvouvrščeni dobili še vstopnico za Rotax Grand Final 2015, ki bo potekalo od 8. do 14. novembra v Portimau na Portugalskem, skupaj s kombinezoni, v katerih bodo zastopali Slovenijo. Kot smo že omenili, nas bosta v kategorijah DD2 ter DD2 masters zastopala kar po dva dirkača.

Po zaključku je sledilo prijetno druženje s klepetom ob jedači in pijači.

Nekaj fotografij s podelitve boste našli v galeriji.

 

 {pgcooliris id=167|width=750|height=350|numrows=3|otherflashvars=style=black&showembed=false}